Der bliver flere forevisninger i børnefilmklubberne i Ry, så langt flere børn kan være med. Her er det leder af Ry Biograf, Birgitte Karlshøj, der hænger plakater op. Foto: Martin Ballund

Billetterne er revet væk: Ry Biograf planlægger flere børneforestillinger

Ry Biografen i Ry planlægger flere forestillinger i biografens børnefilmklubber, fordi klubberne er så populære, at billetterne tidligere er blevet revet væk. Børnefilmklubben for de yngste skolebørn, Humlebien, bliver i denne sæson for børn i 0. og 1. klasse, mens filmklubben Hobbitten bliver for skolebørnene i 2., 3. og 4. klasse. Både Humlebien og Hobbitten får i år hver to forestillinger pr. spilledag.

De større skolebørn i 5. og 6. klasser får også i år tilbud om at mødes til gode film med skolekammeraterne på tre andre lørdage hen over efteråret og vinteren end Humlebien og Hobbitten. Frist for tilmelding er i dag. Børnene i Humlebien skal i år blandt andet se den danske film »Gooseboy« og »Familien Jul« og »Nissehotellet«. For medlemmerne af Hobbitten åbner filmsæsonen i år med animationsfilmen »100 pct. ulv«.

Læs også
Himmelbjerget

Friskole på Himmelbjerget åbner for salg af folkeaktier