Stefan Sørensen beklager, at Rema ikke købte Jørn Rydahls grund på Brunhøjvej, men sådan er spillet. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Rema: Det er et hårdt game - og Jørn tabte

Ejendomsdirektør i Rema 1000 Stefan Sørensen beklager, at Jørn Rydahl ikke fik solgt sin grund - men sådan er spillet

RY Der bliver gået til stålet, når dagligvarebutikker kæmper om den bedste placering.

Det ved ejendomsdirektør hos Rema 1000, Stefan Sørensen alt om, for det er et slagsmål, han tager hver eneste dag, han går på arbejde.

Så i hans optik er forløbet om en Rema i Ry Øst ikke usædvanligt.

- Det er et spil om beliggenhed, og et spil om rigtigt mange penge. Og det er et spil vi allesammen spiller - også Brugsforeningen Tryg, og i Rema har vi presset på den helt store klinge, for vi har i flere år ønsket at komme til Ry, siger han medgiver, at Brugsforeningen Tryg fylder meget i Ry.

"

Det er et spil om beliggenhed, og et spil om rigtigt mange penge. Og det er et spil vi allesammen spiller - også Brugsforeningen Tryg, og i Rema har vi presset på den helt store klinge, for vi har i flere år ønsket at komme til Ry

- Stefan Sørensen, ejendomsdirektør hos Rema 1000

- Det skal de også med deres størrelse. De fylder på den gode måde, og nej, jeg synes ikke, at de har fået nogle fordele i denne sag.

Læs også
Nyheder

Rema bakker Tryg op: Brugsforeningen har ikke fået særbehandling

Altid en taber

Fordi Ry er så vigtig, slog Rema også til, da ejendomsudvikler Morten Abildgaard fra firmaet Abildo tilbød kæden projektet på UnoX-grunden på Brunhøjvej. Rema samarbejder ofte med Morten Abildgaard, og derfor holdt butikskæden også længe fast i den placering.

- På det tidspunkt kendte vi ikke til Trygs planer, og samarbejdet med Morten Abildgaard handler også om loyalitet. Så vi sloges da i starten for placeringen på UnoX-grunden. Men når ting rykker sig, så rykker samarbejdet sig også. Vi har styr på Morten Abildgaard, som vi også kommer til at samarbejde med fremadrettet, siger Stefan Sørensen, der dog godt kan forstå frustrationen hos Jørn Rydahl.

Stefan Sørensen, ejendomsdirektør hos Rema 1000

Det er hårdt game, og der vil altid være en taber. Denne gang var det Jørn, der tabte, fordi politikerne endte med at ønske, at dagligvarebutikkerne skal samles på ét centerområde med et torv

Indehaver af Ry Auto-Compagni, Jørn Rydahl havde håbet på at sælge sin grund på Brunhøjvej for et stort millionbeløb til Rema, men i dag står han tilbage med sorteper.

- Det er hårdt game, og der vil altid være en taber. Denne gang var det Jørn, der tabte, fordi politikerne endte med at ønske, at dagligvarebutikkerne skal samles på ét centerområde med et torv. Og jeg må sige, at jeg ikke oplever, at Brugsforeningen Tryg havde indflydelse på den beslutning.

Indlæser debat