Havnekoncerterne i Ry har årligt besøg af i omegnen af 10.000 gæster. Den første koncert i 2022 er den 19. juni, den sidste den 14. august. Foto: Martin Ballund

Lyden af sommer: Klar til ny omgang med havnekoncerter

Der er 17 koncerter på programmet ved årets havnekoncerter i Ry

RY Koncerter søndag og onsdag med Ry Jazzværk som det afsluttende indslag. Alt er, som det plejer og skal være ved havnekoncerterne i Ry, der trækker mange mennesker af huse hen over sommeren. Faktisk op mod 10.000, når tallene fra de enkelte koncerter regnes sammen.

Altid gratis adgang

Årets første koncert spilles i gang den 19. juni, når Harmoniorkestret Tonica og Mona Britt Nykjær går på scenen. Og årets sidste koncert står Ry Jazzværk traditionen tro for - med ankomst i båd, gadeparade og glad jazz, som der kan synges med på. Det er den 14. august.

Der er Ry Borgerforening, der sammen med Kultursamvirket står bag koncerter, som der er gratis adgang til. Og sommerprogrammet byder på kendte navne som Gl. Rye optimisterne, Trækfuglene, Plug’N Play samt Skanderborg Brassband.

Musikpavillonen, der er opført i 2014 af Ry Borgerforening, danner base for koncerterne, der alle som en begynder kl. 19.30.

Læs også
Nyheder

Efter borgermøde: Hal-området kan blive ny kampplads i Ry

Læs også
Nyheder

Podcast i Ry: Er der plads til det hele ved Ry-hallerne?