EU-parlamentariker Niels Fuglsang (iført grøn trøje i midten) har tidligere cyklet rundt med sine politiske budskaber, og nu gør han det igen. På fredag kan man møde ham i Torvehallen i Ry.

Cyklende EU-parlamentariker kommer til Ry

RY Niels Fuglsang, der er valgt ind i Europa Parlamentet for Socialdemokratiet, trækker endnu en gang i cykeltøjet og kører tre etaper i Midtjylland fra 11. til 13. august. Fredag 12. august kan man møde ham ved Torvehallen i Ry.

Og Fuglsang vil blandt andet tale om den grønne omstilling, kampen mod skattely og social dumpning samt kampen for bedre dyrevelfærd.

Cykelturen foregår i et tempo, hvor alle kan være med, så Niels Fuglsang vil gerne have følgeskab på sin tur rundt i vest-, midt- og østjylland.

Når cykelholdet ankommer til Ry, vil det lokale byrådsmedlem Andreas Tang-Brock fra Ry være med, ligesom den lokale folketingskandidat Dorte Hindborg cykler en del af ruten.

Socialdemokratiet i Ry håber, at mange vil komme og være med til at tage imod Niels Fuglsang, og diskutere nogle af hans mærkesager.

De lokale socialdemokrater serverer kaffe og kage, og Ry-musikeren Anton Vind spiller.