Den 22. maj er der »åbent vand« i Ry Roklub.

Prøv en tur på vandet med Ry Roklub

»Danmark Padler« rammer Ry den 22. maj - og du kan komme på vandet

RY Ry Roklub inviterer den 22. maj alle interesserede til at prøve en tur på vandet i turkajak og inrigger samt leg i polokajak.

Flere og flere danskere dyrker idræt på vandet, og med mere end 8.000 kilometer kyststrækning og et hav af søer og åer er Danmark i den grad også et blåt land.

"
At komme en tur på vandet er sundt for både krop og sjæl. Du finder ro og slapper af på en helt anden måde, men du får samtidig trænet hele kroppen. Du kan komme alene, eller du kan tage naboen, kollegaen eller familien med, så man gør det sammen.
Susanne Dixen, formand i Ry Roklub

Nu kan du prøve turkajak, inrigger og polokajak nær dig, når projekt »Danmark Padler« rammer Ry.

Alle kan komme ud og prøve en tur på vandet. Ry Roklub stiller udstyr og instruktører til rådighed på dagen, så sikkerheden er i top.

I år er der en særlig mulighed for at lege og spille i polokajak. Bane og mål vil blive lagt ud på vandet.

- At komme en tur på vandet er sundt for både krop og sjæl. Du finder ro og slapper af på en helt anden måde, men du får samtidig trænet hele kroppen. Du kan komme alene, eller du kan tage naboen, kollegaen eller familien med, så man gør det sammen. Mulighederne er mange, og vi glæder os rigtig meget til at vise klubben og de mange muligheder på vandet frem, siger Susanne Dixen, formand i Ry Roklub.

»Danmark Padler« er en landsdækkende event, der foregår i uge 21 - fra den 21.-29. maj.

Der er blandt andet mulighed for at prøve kræfter med kajakpolo i Ry Roklub den 22. maj.